Seismograf/DMT (Journal)

  Activity: Publication peer-review and editorial workEditor of Research journalResearch

  Description

  Seismograf/DMT

  Seismograf/DMT er et redaktionelt uafhængigt webmagasin, der stiller skarpt på den nyeste kunst i lyddomænet og dens skabere – eksperimentel kunstmusik, lydkunst, performance, multimedia, interaktion og field recordings.

  Magasinet er en fusion af Dansk Musik Tidsskrift, Autograf og Seismograf, og tegner dermed Danmarks eneste magasin fuldkommen dedikeret feltet ny kunstmusik og lydkunst. Vi er 100% webbaserede og dækker hele paletten, fra det umiddelbare og aktualitetsbaserede i form af nyheder og kalender, over reportager, kritik, blogs og debat, til det mest dybsindige og mindre tidsbundne i form af essays og analyser.

  Seismograf/DMT er til for at fortælle og oplyse publikum om ny musik, lydkunst og lydkulturer. Samtidig er vores rolle i lige så høj grad at skabe rum for en dialog, reflektion og kritik af en sådan kvalitet, at den kommer til at indgå i et symbiotisk forhold med kunsten selv. En spejling af, hvad der sker lige nu – og en aktiv, kritisk og stimulerende medspiller, der fremadrettet er med til at bringe kunsten videre. For at udvide denne dialog endnu et skridt, publicerer Seismograf/DMT fra 2014 engelske artikler, samt artikler der har været gennem 'peer review' proces.

  Seismograf/DMT hører under faggruppe 7 på den bibliometiske forskningsindikator.

  Sanne Krogh Groth har siden 1/4 2011 været ansvarshavende redaktør for Seismograf/DMT.
  Period1 Apr 2011 → …
  Type of journalJournal
  ISSN2245-4705