Historien om Danskernes mad i 15.000 år: med udvalgte opskrifter fra gamle danske kogebøger

Bettina Buhl, Peter Bavnshøj (Redaktør), Sidse Gerald Salling (Illustrator), Birger Riis Rasmussen (Illustrator), Mikkel Adsbøl (Illustrator)

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogFormidling

    OriginalsprogDansk
    UdgivelsesstedAuning, Gl. Estrup
    ForlagDansk Landbrugsmuseum
    Antal sider128
    ISBN (Trykt)978-87-89429-28-1
    Rekvirerende organisationMinisteriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri
    StatusUdgivet - 2010
    NavnSkriftserie fra Dansk Landbrugsmuseum
    Nummer8

    Bibliografisk note

    Indhold: Oldtidens spisekammer 13.000 f.Kr.-1050 e.Kr. ; Et køkken med salt og rodfrugter 1050-1660 ; Arnebænken i den åbne skorsten 1660-1880 ; Komfurkøkkenet og madpakken 1880-1910 ; Danmark i krig og krise 1910-1950 ; Det industrielle køkken 1950-1972 ; En mangfoldighed af råvarer og spisevaner 1972-2010 ; Hvad er dansk madkultur?

    Emneord

    • Opskrifter
    • Kogebøger
    • Oldtiden
    • Danmark
    • Madkultur
    • Historie

    Citationsformater