Historien om Danskernes mad i 15.000 år: med udvalgte opskrifter fra gamle danske kogebøger

Bettina Buhl, Peter Bavnshøj (Redaktør), Sidse Gerald Salling (Illustrator), Birger Riis Rasmussen (Illustrator), Mikkel Adsbøl (Illustrator)

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogFormidling

    OriginalsprogDansk
    Udgivelses stedAuning, Gl. Estrup
    ForlagDansk Landbrugsmuseum
    Antal sider128
    ISBN (Trykt)978-87-89429-28-1
    Rekvirerende organisationMinisteriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri
    StatusUdgivet - 2010
    NavnSkriftserie fra Dansk Landbrugsmuseum
    Nummer8

    Emneord

    • Opskrifter
    • Kogebøger
    • Oldtiden
    • Danmark
    • Madkultur
    • Historie

    Citationsformater

    Buhl, B., Bavnshøj, P. (red.), Gerald Salling, S., Riis Rasmussen, B., & Adsbøl, M. (2010). Historien om Danskernes mad i 15.000 år: med udvalgte opskrifter fra gamle danske kogebøger. Dansk Landbrugsmuseum. Skriftserie fra Dansk Landbrugsmuseum, Nr. 8