Fødevarer og regionalitet

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskningpeer review

Abstrakt


OriginalsprogDansk
TitelMad og regionalitet : dansk madhistorie
RedaktørerInge Adriansen, Bettina Buhl, Irene Hellvik, Bodil Møller Knudsen
Antal sider23
Udgivelses sted[Auning]
ForlagDansk Landbrugsmuseum
Publikationsdato2015
Sider10-33
ISBN (Trykt)978-87-89429-39-7
StatusUdgivet - 2015
NavnDansk Madhistorie
NavnSkriftserie fra Dansk Landbrugsmuseum
Nummer16

Emneord

  • Regionale fødevarer

Citationsformater

Hansen, L. A., & Just, F. (2015). Fødevarer og regionalitet. I I. Adriansen, B. Buhl, I. Hellvik, & B. Møller Knudsen (red.), Mad og regionalitet : dansk madhistorie (s. 10-33). Dansk Landbrugsmuseum. Dansk Madhistorie, Skriftserie fra Dansk Landbrugsmuseum , Nr. 16