Dansk madhistorie, fra fortid til nutid

Peter Bavnshøj (Redaktør), Irene Hellvik (Redaktør), Bettina Buhl (Redaktør)

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportAntologiForskning

    Abstrakt

    Emnerne er: kartofler og rodfrugters indtog i de danske køkkener, glemte typer af løg, maden i fiskersamfund i Thy og ombord på Fregatten Jylland, madpakker før og nu, juleudstilling i en slagterbutik og arkæobotaniske undersøgelser. Med opskrifter fra historiske kogebøger
    OriginalsprogDansk
    Udgivelses stedAuning
    ForlagDansk Landbrugsmuseum
    Antal sider96
    ISBN (Trykt)978-87-89429-35-9
    StatusUdgivet - 2012
    NavnSkriftserie fra Dansk Landbrugsmuseum
    Nummer13

    Emneord

    • 64.101
    • Danmark
    • Food culture Recipes
    • historie
    • Historie Levnedsmidler, fødevarer Madlavning Billedværk, fotografier
    • History Foods Cooking Denmark
    • Illustrations
    • madkultur
    • måltider
    • opskrifter

    Citationsformater

    Bavnshøj, P., Hellvik, I., & Buhl, B. (red.) (2012). Dansk madhistorie, fra fortid til nutid. Dansk Landbrugsmuseum. Skriftserie fra Dansk Landbrugsmuseum , Nr. 13