A l'américain? Amerikansk mad i danske kogebøger 1945-70: Amerika og det gode liv. Materiel kultur i Skandinavien i 1950'erne og 1960'erne

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskningpeer review

    Abstrakt

    Artiklen analyserer, hvordan og i hvilket omfang amerikanske madkulturer influerede på den danske trykte kogebogsgenre i perioden 1945-70.
    OriginalsprogDansk
    TitelAmerika og det gode liv. Materiel kultur i Skandinavien i 1950'erne og 1960'erne
    RedaktørerIben Vyff
    Antal sider9
    ForlagSyddansk Universitetsforlag
    Publikationsdato2011
    Sider145-153
    ISBN (Trykt)978-87-7674-509-7
    StatusUdgivet - 2011

    Citationsformater

    Nyvang, C. (2011). A l'américain? Amerikansk mad i danske kogebøger 1945-70: Amerika og det gode liv. Materiel kultur i Skandinavien i 1950'erne og 1960'erne. I I. Vyff (red.), Amerika og det gode liv. Materiel kultur i Skandinavien i 1950'erne og 1960'erne (s. 145-153). Syddansk Universitetsforlag.