Magical Cocktails and How to Drink Them: Underverdenen

Aktivitet: Tale eller præsentationForedrag og mundtlige bidrag

Beskrivelse

Helvede. Efterlivet. Skærsilden. Kært barn har mange navne, og vores fascination af livet efter døden har også givet afkast af mange navne og fortællinger om det sted, hvor de døde ender efter livets afslutning. Der er både de gode steder, men det er særligt de konfliktfyldte eller direkte dystre og modbydelige efterliv, som vi ofte drages af. I fantasy og fortællinger glider myter og fiktion tit sammen, og helte skal tit på færd til en underverden for at løse en uløselig opgave.

Denne aften tager vi i Magical Cocktails and How to Drink Them også på en rejse ned i dybet. Med fire cocktails skabt, tilpasset og leveret af Bijous knalddygtige bartendere og akkompagneret af fortællinger fra trolddomshistoriker og PhD Maria Østerby Elleby, skal vi til både det oldnordiske Hel, besøge Hades i den græske underverden, møde Lucifer i helvede og endelig slutte af i det mesoamerikanske Xibalba.

Det bliver et stemningsfyldt møde mellem cocktails, historie og myter. Så træk i det dystre antræk, læn dig godt tilbage, og nyd en enestående oplevelse for både smagssanser og fantasien. Kort sagt: Velkommen til helvederne!
Periode20 okt. 2023
BegivenhedstitelMagiske Dage
BegivenhedstypeAndet
PlaceringOdense, DanmarkVis på kort
Grad af anerkendelseNational