Copenhell Con

Aktivitet: Deltagelse i eller arrangering af en begivenhedOrganisation af og deltagelse i konference

Beskrivelse

COPENHELL CON I 2022 fik COPENHELLs publikum for første gang mulighed for at træde indenfor i afslappede rammer midt på festivalpladsen og opleve det interessante spændingsfelt, hvor den hårde musik møder alle de nørdede underholdningsgenrer, på COPENHELL Con: En vaskeægte nørdmesse midt i musikfestivalen, som er blevet til i et stærkt samarbejde mellem COPENHELL og Region Hovedstaden – og en i international sammenhæng helt unik kombination af underholdningsbegivenheder.

På COPENHELL Con 2022 fik gæsterne blandt andet mulighed for at møde berømte tegneserietegnere, spille klassiske arkadespil, prøve kræfter med virtual reality-udfordringer, lade batterierne op med hyggelige og uhyggelige brætspil mellem koncerterne og opleve spændende sceneshows om alt fra hekseforfølgelser til frygt.

Vi slår igen i år dørene op til COPENHELL Con i hallen ved siden af festivalens Pandæmonium- scene og byder alle alle festivalgæster velkommen – uanset om de er nørder eller ej! En af kongstankerne bag COPENHELL Con er nemlig, at der skal være noget for alle, uanset om de kun lige vil ind og snuse til løjerne i et kort øjeblik eller bruge flere timer på at fordybe sig i de forskellige forunderlige universer. Det er et sted, hvor nysgerrighed belønnes med store oplevelser og ny viden og – hvem ved – måske også nye venskaber?
Periode15 jun. 202318 jun. 2023
BegivenhedstypeKonference
PlaceringKøbenhavn, DanmarkVis på kort
Grad af anerkendelseInternational