a/nordi/c netværk for kunstens og kulturens aktører

Aktivitet: Deltagelse i eller arrangering af en begivenhedDeltagelse i workshop, seminar og kursus

Beskrivelse

a/nordi/c er et nordisk center for kunst og policies. Vi samproducerer viden, debat og løsninger til den kreative sektor i samfundet, og vil være et nordisk center for interessentnetværk/communities og samproduktion.

a/nordi/c insisterer på, at kunst og de kreative felter giver grundlæggende forudsætninger for sammenhængskraft, værdi og vækst i vores samfund. Derfor arbejder vi for at åbne det politiske spektrum for kunsten og skabe nye, holdbare nordiske og globale partnerskaber og netværk for kunstens og kulturens aktører.

Til disse netværk - eller måske rettere communities - håber vi at tiltrække personer, som har passion for feltet eller interesse for et særligt område eller problemstilling. Vi håber at tiltrække personer, som har noget på hjerte og ønsker at bidrage og tage medejerskab for agendaen.

Først skal vi dog have skabt rammerne, og for at definere hvordan de kan se ud, vil vi gerne invitere dig til en workshop. Her vil vi i fællesskab dykke ned i hvordan a/nordi/c kan designe en åben struktur for et motiverende, og evt. interessebaseret netværk/community, som er spændende og givende at være en del af.

Workshoppen skal også komme med bud på hvilket formål, format og mandat netværket/communitiet ideelt set bør få, samt hvordan man skaber en tryg, fair og positiv kultur for alle.
Periode12 aug. 2022
BegivenhedstypeWorkshop
PlaceringKøbenhavn, DanmarkVis på kort
Grad af anerkendelseLokal

Emneord

  • cultural innovation
  • network
  • nordic